Wie is Albert Asbreuk?

Image-1000Ik ben een ervaren mechanisch constructeur, technisch professional en interimmer met 25 jaar ervaring in techniek en ontwerpen. U heeft een team van vakmensen maar komt net een paar handen te kort? Door mijn doel- en resultaatgerichte aanpak plus een sterk ontwikkeld gevoel voor samenwerken kunt u rekenen op de juiste aanvulling binnen uw team.

Met mijn onderneming focus ik mij op het totale traject van het mechanisch ontwerp: mechatronische producten en systemen, Productielijnen en optimalisaties, fijnmechanische gereedschappen en productiemiddelen zoals bijvoorbeeld hand-tooling, spuitgietmatrijzen, en stansgereedschappen. Maar ook algemene machinebouw en productontwikkelingstrajecten zijn gebieden waar ik van dienst kan zijn.

Aan de basis van deze kennis en ervaring staat een absoluut waardevolle en solide achtergrond in de fijnmechanische industrie als gereedschapmaker en later in de realisatie en oplevering van mechatronische systemen.

Ik ben per definitie een teamplayer. Ontwerpen is een discipline die ik graag samen met anderen doe. Met mijn collegiale en constructieve manier van werken wil ik het hoogst haalbare effect realiseren.